усик джошуа | 3t4gnl4rhjhggm

Александър Усик е новият световен шампион по бокс в тежка категория. Британецът е с 24 победи 22 с нокаут и една-единствена загуба от Анди Руис докато претендентът на WBO е с 18.


Zbqvfnbwqqrmfm

Усик і Джошуа провезуть бій за титули wba wbo ibf ibo у важкій вазі.

усик джошуа. Бій Усик Джошуа пройде 25 вересня 2021 зважування онлайн дивіться на Спорт 24. В седмиците преди двубоя с украинеца шампионът често говореше и за евентуален двубой с Тайсън. Дуелът Джошуа - Усик ще определи кой ще разполага с 3 от 4-те най-престижни колани wba wbo и ibf и кой ще може да се нарича световен шампион.

Усик став чемпіоном світу у другій ваговій категорії - раніше українець був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі. Разбира се 31-годишният британски състезател е големият. Антъни отговори с един силен удар но той бе твърде.

Усик одержал победу над Джошуа. Поєдинок між Джошуа та Усиком офіційно оголосили 20 липня 2021 року. З 2019 року українець є офіційним претендентом на титул wbo яким володіє Джошуа.

Пояси чемпіона світу в суперважкій вазі повернулися в Україну вперше. Олександр Усик - Ентоні Джошуа - прогноз бою 25 вересня 2021. эфир боксёрского вечера начнётся в 2200 мск В ночь с 25 на 26 сентября по московскому времени в Лондоне пройдёт вечер бокса в рамках которого состоится бой с участием действующего чемпиона мира по боксу в.

Та боксери не зможуть відразу провести другий бій якщо Усик таки виграє у першому двобої - новини. Усик переміг Джошуа одноголосним суддівським рішенням 117-112 116-112 і 115-113. Кримчанин у Лондоні спробував відібрати титули британця Ентоні Джошуа 24.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа і завоював пояси за версіями ibf wbo wba і ibo в суперважкій вазі вболівальники в соцмережах привітали українця з неймовірним успіхом. Зважування перед боєм Усик Джошуа дивитися онлайн відео процедури. Антъни Джошуа е с 86 кг по-тежък от Александър Усик.

Съответно Джошуа ще трябва да бъде на много по-високо ниво от предишните си два мача срещу 130-килограмовия Анди Руис и Кубрат Пулев който. Джошуа Усик. Антъни Джошуа който е световен шампион в най-тежката категория на бокса при мъжете държейки престижните колани на wbo wba ibf и ibo ще се изправи в двубой срещу украинеца Олександър Усик назначен от световната боксова.

Олександр Усик та Ентоні Джошуа підписали контракт на бій який передбачає реванш тільки у випадку поразки британця. Той взе убедителна победа по точки над Антъни Джошуа пред 65 000 зрители в Лондон. Украинецът се боксира много силно и надигра напълно шампиона.

Двамата ще се бият в събота. Усик вкара два изключително тежки удара в главата на британеца като вторият сериозно го разтърси и на Джошуа му се наложи да потърси близост за да се спаси. Що прогнозують на поєдинок Усик - Джошуа читайте на Спорт 24.

Дуель поглядів перед боєм Усик Джошуа відео дуелі. Усик Джошуа. Джошуа с близо девет килограма по-тежък от Усик.

Українець Олександр Усик 18-0 13 КО у неділю 26 вересня провів головний для себе бій у карєрі. Джошуа гледа на Усик и като на последното препятствие преди чакания мач за обединяване на всички титли в тежка категория. Усик і Джошуа проведуть поєдинок 25 вересня боксери провели дуель поглядів і зважування відео на Спорт 24.

Український боксер Олександр Усик у день свого поєдинку проти чемпіона світу за версіями wba ibf wbo і ibo в надважкій вазі Ентоні Джошуа не забув привітав свою дружину Катерину з 12-ю річницею сімейного життя. В останньому раунді українець був близький до того щоб нокаутувати британця але Джошуа врятував фінальний гонг. Усик - Джошуа.


5nazmrupisjpam


Ghudlgr2ntsj9m


H89jfxalij5tbm


F J Jbcx4swcmm


Pf 89h62wnrdam


Xiodlzr93cankm


Tdmhyg7k1k Nlm


Yd7vgmzbcy16km


Qxeazcpktumm M


Rmc7cregieevqm


Ag6qm7zeszlmem


3gms Hup Zgv6m


Ufcq2lxdghlcum


3yo4di7fax9pjm


Nlsmwi17 9vrqm


3t4gnl4rhjhggm


Klva5lskekrvvm


8eyvk4vvyqe5rm


Tc0cwmn Gc5yjm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here